Domicili:Carrer d'Alcoi, 20
Telèfon:965613084
Fax:965610147
Correu:club.convivenciaxixona.es
Adscrit:Tercera Edat
Horari d'atenció al públic:De dilluns a divendres de 16 a 20 h. (A l'estiu de 17 a 21 h.)
no visible
Localització

El Club de Convivència és un lloc de trobada per a la Tercera Edat on es realitzen activitats encaminades a ocupar el temps lliure de les persones majors del municipi de Xixona. Per a això, s’organitzen tallers (lúdics, de manualitats, rebosteria, gimnàstica de manteniment, teatre…), es promouen programes orientats a millorar el seu benestar i es garantix la participació activa dels majors tant en la vida social i cultural com en la presa de decisions d’aquells assumptes que siguen del seu interés.
A més, a través del Club s’informa i es tramiten els programes de termalisme social i les conegudes vacacions socials de l’Imserso i la Generalitat Valenciana, junt amb altres campanyes com “No estiga sol en Navidad”, el Servei d’Ajuda a Domicili, el servei “Menjar a casa” i les targetes de transport i cultural per a pensionistes.
Entre els serveis que s’oferixen en les pròpies instal·lacions estan els d’infermeria, podologia, barberia o cafeteria. El Club compta amb una aula de noves tecnologies, un saló de joc o un servei de cafeteria, que estan disponibles totes les vesprades de dilluns a divendres.
Algunes de les activitats que s’organitzen des del casal de jubilats en col·laboració amb altres col·lectius i associacions, són la Setmana Cultural, el Porrat de Sant Antoni, la Fira Solidària de Nadal, el Dia del Club o la Setmana de la Salut, entre altres.