Cristian Sirvent Carbonell

Regidor delegat

csirventxixona.es

RESPONSABLE

E

Ecoparc

E

Esports

E

Neteja Viària

E

Normalització Lingüística

E

Recollida de Fem

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, diplomat en Magisteri d’Educació Física i titulat en Mestre de Valencià per la UA, posseïx a més una extensa formació en primers auxilis i com a instructor esportiu en diferents disciplines.
 
La seua experiència laboral i professional és extensa i comprén des de la formació, com a monitor en distintes disciplines esportives, fins a la participació en nombroses ponències i cursos.
 
Posseïx una àmplia trajectòria com a membre actiu de l’associacionisme juvenil i esportiu, tant en la localitat de Xixona com en la província d’Alacant. L’any 2007 es va convertir en president del Consell d’Alumnes de la Universitat d’Alacant, càrrec que va ocupar durant tres anys. Les seues inquietuds polítiques li van portar a ser triat secretari general de Joves Socialistes de Xixona l’any 2010.
 
Des de 2011 és regidor d’Esports i Joventut del consistori xixonenc, i vicepresident tant del Consell de la Joventut com del Consell de l’Esport de la localitat.