Domicili:Avinguda de Joan Fuster s/n
Telèfon:965611253
Fax:965610702
Correu:polideportivoxixona.es
Adscrit:Esports
Horari d'atenció al públic:POLIESPORTIU

Del 1/1 al 31/5 i del 1/10 al 31/12.

De dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de 16 a 22 h.
Dissabtes de 8 a 14 h. i de 16 a 21 h.
Diumenges de 9 a 13.30 h. i de 16 a 20.30 h.

Del 1/6 al 30/9

Tots els dies de 7 a 22 h.
no visible
Localització

L’Ajuntament de Xixona disposa de nombroses instal·lacions per a ús esportiu i recreatiu.  
 
Compta amb dos piscines: una coberta en el col·legi Cristòfol Colom, en la que s’impartixen cursos de natació tant durant l’any acadèmic com a l’estiu, i una altra descoberta, situada en el Poliesportiu Municipal, més orientada a l’oci, que està oberta durant l’època estival i que té unes dimensions de 25 x 12 metres i una profunditat d’1,3 x 1,7 metres. L’accés i ús de les piscines són gratuïts per als socis de les instal·lacions esportives i tenen un cost simbòlic per a la resta d’usuaris.
 
El Poliesportiu disposa també de dos pistes de 40 x 20 metres en què és possible practicar esports d’equip com el bàsquet, handbol, voleibol i, fonamentalment, futbol sala. Així mateix, hi ha una pista de frontó de 30 x 12 metres i tres pistes de tenis, de les quals una és de greenset i les altres dos de formigó.
 
Molt prop d’allí es troba el camp de futbol municipal, en el que juga els seus partits el Xixona Esportiu i tots els equips de la base. Medix 95 x 56 metres i la superfície és de gespa artificial. Es pot jugar també a futbol 7.
 
Els ciutadans poden efectuar les reserves per via telefònica o presencial en les oficines del Poliesportiu el dia abans de l’ús de la instal·lació o fins i tot el mateix dia.
 
 
ESCOLES ESPORTIVES
 
Estos recintes i altres que no són de titularitat municipal acullen l’activitat de les escoles esportives que cada any organitza la Regidoria d’Esports. Són les següents: aeròbic, aquagym, bàsquet, body combat, defensa personal, futbol, futbol sala, gimnàstica de manteniment, iniciació esportiva, karate, natació, tai txí, tenis i zumba. La inscripció per a qualsevol d’elles es tramita a les oficines generals de l’Ajuntament al carrer Alcoi.