Isabel López Galera

Alcaldessa

alcaldiaxixona.es

RESPONSABLE

E

Comunicació

E

Control Pressupostari

E

Fira de Nadal

E

Foment de l'Ocupació

E

Indústria i Energia

E

Cap de Personal

E

Òrgans de Govern

E

Parcs i Jardins

E

Seguretat i Ordre Públic

E

Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis

E

Tercera Edat

E

Transport Públic

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universidad Complutense de Madrid, especialitat de Periodisme.
Abans d’iniciar els seus estudis universitaris ja havia experimentat en el món dels mitjans de comunicació i la seua veu va ser la primera que es va escoltar en Radio Jijona, amb la qual va col·laborar durant els estius de 1989 i 1990. 
En 1993 va obtindre una beca de pràctiques en l’Agencia Efe, en la seua seu de Madrid, en el departament de ràdio, gràcies a la qual, a més de realitzar labors de redacció i locució per a informatius, política, tribunals, societat o cultura, va cobrir rodes de premsa de ministres del govern d’eixa època com Carmen Alborch o Javier Solana.
Ha participat en cursos i seminaris de comunicació i de gestió pública, com el III Seminari en Comunicació Política i Institucional d’Alacant o el Curs d’Alta Direcció de l’Administració Pública, en Fundesem.
Va ser la responsable del gabinet de premsa de l’Asociación Nacional de Heladeros Artesanos (ANHCEA), entre 1997 i 2005, participant en l’organització de la Fira Internacional del Gelat Artesà.
En 2005 entra a formar part de l’empresa Argos Comunicación fins a la seua incorporació a l’Ajuntament de Xixona, del que és regidora des de 2003. En 2007 i 2011 és nomenada segona tinent alcalde i ostenta, entre altres, les regidories de Promoció i Desenvolupament Local, Indústria i Comerç, des de les que s’impulsen iniciatives com la línia de subvencions al comerç i emprenedors o la Fira de Nadal.
Així mateix, ha sigut la representant municipal en el Fons Valencià per la Solidaritat i el Consorci de televisió Canal 21.