Domicili:C/ Alcoi, 34-40 local 2-esquerra
Telèfon:965613014
Correu:turismoxixona.es
Adscrit:Turisme
Horari d'atenció al públic:Dilluns a divendres de 9 a 14:30h
Dissabtes de 10 a 14h
no visible
Localització

L’Oficina de Turisme de Xixona està ubicada al carrer Alcoi i forma part de la Xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Comunitat Valenciana, la denominada Xarxa Tourist Info. Els serveis que oferix s’estructuren a dos nivells: un extern i un altre intern.

A nivell extern, la Tourist Info municipal oferix els serveis d’atenció i informació al visitant, no sols sobre el propi municipi de Xixona sinó també de qualsevol altre poble o ciutat de la província d’Alacant o de la Comunitat Valenciana. Els professionals que atenen este punt d’informació proporcionen als turistes orientació i ajuda perquè puguen planificar i disfrutar al màxim la seua visita, oferint-los a més d’assessorament sobre el destí -què llocs visitar, quines activitats fer o en quins establiments menjar i allotjar-se-, també l’ajuda necessària a l’hora de fer reserves o buscar serveis adaptats a les necessitats de cada particular o grup.

Les tècniques de l’Oficina de Turisme s’encarreguen d’organitzar, baix sol·licitud prèvia, rutes guiades pels racons històrics de la localitat. Estes visites són gratuïtes (en el cas de grups compostos per 10 persones o més) sempre que els visitants es queden a menjar o a sopar en algun dels restaurants del poble.

D’altra banda, a nivell intern la Tourist Info Xixona promou la difusió i promoció de Xixona en fires i esdeveniments turístics, així com la recerca i gestió de subvencions per portar a terme activitats i programes orientats a l’enfortiment del sector turístic local.