LA ALCALDESA DE XIXONA

Hola!

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Xixona, una finestra al nostre municipi i, sobretot, una eina que ens acosta 24 hores al dia 7 dies a la setmana.

Una eina que proporciona informació d’activitats de tot tipus i organitzades des de diferents departaments i regidories. Esports, cultura, oci, cursos de formació, convocatòria d’ajudes o subvencions … i que ajudarà a tots a estar més i millor informats.

Les noves tecnologies, a més, ens connecten a uns i altres i s’han convertit per l’Administració en una útil eina que ens evita desplaçaments i ens estalvia temps. En aquesta web trobareu també la manera de realitzar a través de l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà (OVAC) el seguiment de tràmits i gestions municipals en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Des que el 1973 es realitzés la primera trucada de mòbil i en la dècada dels noranta es popularitzés l’ús d’Internet fins avui, ha canviat molt no només la manera de comunicar-nos sinó també de treballar i fins i tot de relacionar-nos. Espere que aquesta web ajude a facilitar aquestes tres coses.

Isabel López Galera

Alcaldessa – presidenta de l’Ajuntament de Xixona