set. 26, 2023

L’Ajuntament renova completament el parc de la Mandola
i construeix una pista multiesport

Xixona compta des d’ara amb una nova zona esportiva i de jocs que donarà servei, principalment, als veïns del nucli antic. Es tracta del parc de la Mandola, que s’ha reformat completament amb la substitució de tots els gronxadors i mobiliari urbà i amb la construcció d’una pista multiesportiva amb porteries i cistelles.

L’alcaldessa, Isabel López, ha ressaltat que “s’està fent un esforç important per a millorar les zones recreatives del poble perquè estem convençuts que una de les millors inversions que podem fer és apostar pels nostres xiquets i joves i per les activitats saludables”. La primera edil considera especialment rellevant que “en aquesta ocasió els qui es vagen a veure beneficiats siguen els veïns d’una zona amb tanta història i encant com el nucli antic”.

El nou parc de la Mandola compta amb dues parts diferenciades: la destinada als més xicotets és una àrea de gronxadors sobre sòl de cautxú, amb bancs al voltant i una taula amb parxís. La zona esportiva, per la seua banda, està dirigida a usuaris de qualsevol edat i tindrà un horari d’obertura molt ampli.

El regidor d’Esports, Cristian Sirvent, considera que “és molt important per al poble anar millorant i augmentant aquestes zones i que siguen de lliure accés perquè a Xixona hi ha cada vegada més gent que vol fer esport i això és molt bo”, i ha demanat als usuaris que la disfruten de manera responsable.

Per a celebrar la inauguració de la nova Mandola, l’Ajuntament ha organitzat jocs per als xiquets, amb la col·laboració d’ADA Kabiles, i ha oferit un berenar a tots els assistents amb magdalenes artesanes d’un forn de la zona.

Amb aquesta obra, que ha sigut executat per l’empresa xixonenca GS, l’Ajuntament fa un pas més en la millora de les zones infantils amb les quals compta el municipi. En els últims mesos s’havia renovat també completament el parc de jocs del Través i els gronxadors del Barranc de la Font. A més, s’han realitzat millores en l’àrea per a xiquets de la plaça de Roger de Llúria i en les pròximes setmanes finalitzarà la construcció del nou skatepark.

Històric de notícies