febr. 16, 2023

L’alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha firmat el decret que modifica les delegacions dels regidors després de la renúncia de dos dels edils del grup municipal de Ciutadans -Javier Gutiérrez i José Martínez- a continuar formant part de l’equip de govern local.

Les àrees que deixa José Martínez les assumiran tres edils. En concret, Ricardo Mira, que ja gestionava huit departaments, s’ocuparà també de Consum i Mercat. La resta de les seues regidories són Festes, Administració General, Protecció Civil, Hisenda, Administració Financera i Tributària, Coordinació de Contractació i Subvencions, Planta de Fem i Jutjat de pau.

Ainhoa López afegirà Camins Rurals a les seues responsabilitats actuals, que són Medi Ambient, Desenvolupament Rural, Cultura, Joventut i Participació Ciutadana.

Finalment, Eduardo Ferrer serà el regidor delegat de Comerç, Promoció i Desenvolupament Econòmic i Trànsit i Educació Viària, a més de les sis regidories que ja tenia: Sanitat, Turisme, Modernització i Administració Electrònica, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Cementeri, Proveïment d’Aigua, Clavegueram i Recursos Hídrics.

El portaveu de Ciutadans, Javier Gutiérrez, no estava al càrrec de cap regidoria després de renunciar el mes de setembre passat a les d’Urbanisme, Habitatge i Obres Privades, que va passar a assumir la regidor María Teresa Carbonell, juntament amb Personal, Biblioteca i Arxiu, Serveis Socials i Promoció Social, Educació, Patrimoni Històric Artístic, Igualtat, Protocol, Enllumenat Públic, Obres Públiques i Infraestructures.

Des de l’àrea d’Alcaldia s’ha decretat el cessament de Javier Gutiérrez com a membre de la Junta de Govern Local i el seu lloc l’ocuparà Eduardo Ferrer.

Divendres que ve, en la comissió de Governació i Urbanisme, s’informarà de tots aquests canvis als grups municipals.

Històric de notícies