des. 1, 2022

La Fira de Nadal suma més places d’aparcament perquè acudir a este esdeveniment siga el més còmode possible per als visitants. Com a novetat d’enguany, hi haurà una zona habilitada per a aparcar en la zona de l’ermita de Sant Antoni, situada a dos quilòmetres del centre urbà des de l’eixida en direcció a Alcoi. Per a salvar la distància, hi haurà un autobús llançadora que unirà els dos punts ininterrompudament durant tots els dies de Fira, de 10:00 a 20:00 hores.

L’alcaldessa Isabel López explica que “la resta de zones d’aparcament estan molt a prop de l’avinguda on s’instal·la la Fira i es pot anar caminant sense problema, però enguany hem volgut tindre un pàrquing addicional perquè, si en algun moment hi ha un pic de visitants, tinguem la certesa que tindran lloc per a deixar el cotxe”. A més, ressalta l’alcaldessa, “l’autobús urbà connectarà també tots els barris del poble durant tot el dia i comptarem amb el tren nadalenc per a moure’s pel centre”.

Este nou espai per a aparcar s’uneix així als solars que ja s’han vingut utilitzant en les edicions anteriors, situats als carrers Francesc Nicolau Mira Miralles, Corts Valencianes, Sant Bartomeu i Alcoi. També s’han ampliat les places disponibles en l’avinguda Joan Fuster, al costat de la Prefectura de la Policia Local. Tots estos aparcaments estaran senyalitzats perquè siga fàcil arribar fins a ells.

Els organitzadors de l’esdeveniment, Ajuntament de Xixona i Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals (AEX) han tingut en compte aspectes com este perquè l’experiència dels visitants a la Fira siga el més satisfactòria possible.

Un any més, també s’ha reservat una zona al costat del betlemet per als food trucks, que complementaran l’oferta de bars i restaurants de la localitat perquè tots els visitants puguen menjar o sopar en el municipi.

A més, també s’ha habilitat una sala de lactància en El Teatret, per a les mares que vulguen fer ús d’ella, i el punt d’informació habitual en la carpa situada just davant de l’Ajuntament, en l’avinguda de la Constitució.

Històric de notícies