Feb 22, 2023

L’oficina de l’Institut Nacional de la Seguretat Social a Xixona ha représ aquesta setmana el servei d’atenció presencial, que havia quedat interromput per la pandèmia. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9 a 12 hores i prestarà servei als veïns de Xixona, Tibi i La Torre de les Maçanes, principalment.

L’alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha dit que aquest és “un gran dia, perquè la reobertura era una reivindicació molt important entre els xixonencs i, per part nostra, mai hem volgut renunciar a què els nostres veïns, sobretot els més majors, puguen ser atesos de manera presencial“.

A més, la primera edil ha assenyalat que “és fonamental que aquest tipus d’instal·lacions es doten del personal necessari i presten l’atenció adequada, perquè no siga necessari que des dels municipis calga desplaçar-se sempre a les ciutats grans“, per la qual cosa ha agraït “l’aposta del Govern d’Espanya per la descentralització“.

En l’acte de reobertura han estat presents la delegada del Govern, Pilar Bernabé, la subdelegada Araceli Poblador i el director provincial de l’INSS, Emilio Martínez.

Bernabé ha agraït a l’alcaldessa de Xixona “la seua capacitat per a defensar els interessos del municipi i per a coordinar-se amb l’administració central per a aconseguir mesures orientades a donar millor ajuda i servei a la ciutadania“.

La delegada del Govern en la Comunitat ha recordat que Xixona va ser un dels primers municipis a adherir-se al programa del Ministeri per a acostar l’administració als ciutadans i ha anunciat que “en els pròxims mesos hi haurà una segona fase que comptarà amb més personal de la Subdelegació a Xixona per atendre de manera directa a la població“.

El CAISS de l’Institut Nacional de la Seguretat Social és un dels dotze amb els quals compta la província. 

Històric de notícies