set. 19, 2022

Els nous bons es podran utilitzar en dos períodes: del 19 de setembre al 24 d’octubre i del 7 de novembre fins al 30 del mateix mes.

L’Ajuntament de Xixona i l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX) posaran en circulació fins a finals de novembre una nova remesa de bons comercie per un import total de 300.000 euros, dels quals l’Ajuntament pagarà la meitat, un total de 150.000.

Com a novetat, en aquesta ocasió els bons es podran comprar i consumir en dues fases: la primera des de les 17.00 hores d’aquest dilluns fins al 24 d’octubre i, la segona, del 7 de novembre -coincidint amb el Dia Mundial del Torró- fins al 30 de novembre.

Cada persona major de 18 anys censada a Xixona podrà comprar bons per un màxim de 100 euros per fase. D’aquesta forma, més escalonada, es pretén que hi haja més veïns que puguen accedir als bons i que no s’esgoten tan prompte com en l’anterior ocasió.

Els usuaris podran adquirir bons per valor de 20, 40, 80 i 100 euros, sempre per a consumir en comerços adherits a l’AEX, de manera que s’utilitze un bo per compra i establiment.

Els bons estaran disponibles en la pàgina web www.xixonabonocomercio.es. No obstant això, s’ha habilitat un punt informatiu d’ajuda en les noves oficines de l’AEX, situades al carrer Alacant 9, dirigit fonamentalment a les persones que no tinguen accés a Internet o no compten amb els coneixements informàtics necessaris per a realitzar el tràmit online.

La campanya de bons comerç compta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, que aporta 52.605 euros.

BOP bonos consumo XIXONA 2022

Díptic_1

Històric de notícies