març 4, 2024

L’Ajuntament de Xixona ha iniciat els treballs de renovació de diferents canalitzacions subterrànies als carrers Castalla, Vicent Cabrera i Sant Francesc.

En el cas d’este últim carrer, el que s’està fent és renovar la xarxa de proveïment d’aigua potable. La regidora d’Obres Públiques, María Teresa Carbonell, ha assenyalat que el consistori “ha aprofitat una subvenció de la Diputació d’Alacant per a dur a terme la millora d’unes canonades que era molt antigues i que ja necessitaven renovar-se per a evitar fugues i garantir el millor servei”.

El pressupost de les obres és de prop de 60.000 € i el termini d’execució és de dos mesos. Els treballs han obligat a tallar el carrer al trànsit en el tram afectat, que és el que discorre just davall de l’asil. Tampoc es pot utilitzar l’aparcament situat allí mateix però sí que es pot passar a peu.

La segona obra en la zona és la renovació de diversos trams dels col·lectors d’aigües residuals dels carrers Castalla i Vicent Cabrera, també pel mal estat com es es trobaven. En total, es col·locaran noves canonades d’una longitud total de 305 metres lineals

El pressupost d’estes obres és de quasi 150.000 €, que seran aportats íntegrament per la Diputació d’Alacant. El termini d’execució és també de dos mesos.

Històric de notícies