oct. 21, 2022

L’Ajuntament de Xixona i l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals AEX han presentat el cartell anunciador de l’edició d’enguany de la Fira de Nadal de Xixona. L’encarregada de dotar d’imatge gràfica a l’esdeveniment en esta ocasió ha sigut la dissenyadora xixonenca Estrella Sanchis.

L’alcaldessa, Isabel López, ha expressat la seua satisfacció perquè “en el moment en què el cartell veu la llum és senyal que s’acosta un dels esdeveniments més esperats de l’any en la Comunitat Valenciana que, any rere any, atrau a Xixona a desenes de milers de persones”. La primera edil ha afegit que “no hi ha cap dubte que la Fira de Nadal de Xixona tornarà a ser enguany el major aparador de torró del món en el lloc més dolç del món”, ha afegit.

En el cartell anunciador es recrea una imatge clàssica de la Fira com és la d’acudir en família a comprar torró, gelats, dolços o regals. L’autora, Estrella Sanchis, ha explicat que “era important que abastara tot el que representa la Fira, que no és només torró i gelat: és festa, bon ambient i alegria”. Afig la dissenyadora que “el cartell mescla tradició i modernitat i té un toc vintage, amb presència dels colors típics del Nadal, encara que amb tonalitats més modernes”.

Durant el pròxim mes i mig, Ajuntament i AEX seguiran amb els preparatius d’una edició que mantindrà la duració de de sis dies, després de l’experiència positiva de l’any passat. S’inaugurarà el dissabte 3 de desembre i es prolongarà fins al dijous 8, aprofitant d’esta manera els dies festius del pont de la Constitució.

El president de l’AEX, Alfonso Gutiérrez, ha destacat que “les fàbriques i comerços de la localitat treballen tot l’any amb molta il·lusió per servir els millors productes i la Fira és una gran ocasió perquè els visitants puguen accedir a tots ells i triar els que més els agraden”.

A més de les desenes de llocs de venda, la Fira comptarà amb un gran nombre d’activitats paral·leles perquè la visita a Xixona siga el més completa possible. Durant les pròximes setmanes s’anirà revelant el programa complet.

Històric de notícies